Honlapkészítés menete

 Kapcsolatfelvétel

Árajánlatkérő nyomtatvány kitöltésével kifejti elképzeléseit a leendő honlapról vagy az egyéb megvalósítandó projektről. Átbeszéljük a honlap célját, hogy mit szeretne közvetíteni, vagy elérni általa.


 Projekt pontos meghatározása

Ön elküldi számunkra e-mailben a leendő projekt tartalmi részét egy szöveges dokumentumban (pl.: Word), csatolva a képi elemekkel és dizájnra vonatkozó elképzelésekkel, amennyiben rendelkezik ezekkel. Részletes megbeszélés és pontosítás személyes találkozó alkalmával lehetséges, azonban ez nem minden esetben szükséges. Több összetett munkánkat is valósítottuk meg kizárólag elektronikus úton érintkezve, e-mailen vagy akár Skype-on. Így nem probléma, ha Ön távol lakik irodánktól, vagy időhiány miatt nem tud személyesen eljönni hozzánk.


 Árajánlat

A megbeszéltek alapján kollégánk elküldi Önnek a honlaptervezetet, az árajánlatot, a szerződést és az előleg számlát. Amennyiben ezek megfelelnek, Ön visszaküldi hozzánk az aláírt szerződést és elutalja számunkra az előleget a számla alapján.


 Kivitelezés

Ezután elkészítjük a projekt grafikai részét és utána a programkódot. Folyamatos e-mail kapcsolatban vagyunk Önnel, az esetleges pontosításokat egyeztetjük
és rendszeresen értesítjük a projekt aktuális állapotáról.


 Tesztelés

A programozás végső szakaszában megmutatjuk Önnek a projektet tesztüzemben egy fejlesztői domain címen. Ekkor lehetőség van a finomításra, hogy pontosan úgy
nézzen ki a honlap ahogyan azt Ön szeretné. A finomítások befejeztével szükséges a fennmaradó összeget átutalni a számlánkra.


 Élesítés

Az összeg beérkeztével aktiváljuk honlapját, elérhetővé tesszük az Ön domain címén.


Árajánlatkérés