Mobil app fejlesztés

Mobil alkalmazás fejlesztés Androidra és iOS-re.

 Android IOS Platform Hibrid App

Hybrid applikáció fejlesztés

Minden olyan projekt kivitelezésére ezt a megoldást ajánljuk, ami kommunikációt igényel.

Natív és webes felület
Az applikáció kilépés nélkül váltani képes a natív és webes részek között.

Adminisztrációs felület
A hybrid applikációkat és a weboldal tartalmát egyidejűleg módosíthatja.

Könnyen frissíthető
Összességében ezzel időt és pénzt spórolhat meg, mivel nem kell a Google Play és az iTunes Connect feltöltéseket igénybe venni, nem kell kivárni a Store-ok újbóli ellenőrzését, az appok publikálását és a verziófrissítést.

Kisebb módosításokat maga a Megrendelő is elvégezhet, mélyebb szintű - elemi fejlesztéseket- pedig rövid határidővel és kedvezőbb áron biztosítunk.

Vásárlók és ügyfelek elérése
Alkalmazást mindenki szeret használni. Érje el vásárlóit és növelje lojalitásukat egy olyan személyre szabott megoldással, mely kifejezetten az Ön üzleti céljait támogatja. Marketing promóciók, kérdőívek, értesítések kiküldése, mobilon keresztül történő vásárlás, csak néhány azok közül a lehetőségek közül, melyekkel fellendítheti vállalkozását.

Weboldalának kiterjesztése
Egy jól megtervezett weboldal ma már tökéletesen funkcionál mobileszközökön is, mégis el lehet gondolkozni egy olyan natív alkalmazáson, mely weboldalának kiterjesztéseként funkcionál. Egy ilyen megoldás esetében számos extra tartalommal és kiegészítő funkcióval lepheti meg ügyfeleit.

Üzleti folyamatok támogatása
Vezesse át vállalkozását az innováció világába és maximalizálja munkatársai hatékonyságát személyre szabott üzleti fejlesztésekkel.